top of page

Svatba na Staroměstské radnici Praha

Aktualizováno: 13. 1. 2022

Ač tyhle svatby nejsou úplně mým šálkem kávy, tak na tuhle svatbu moc ráda vzpomínám. Dostala jsem se k ní zcela náhodou, když mi jí dohodila kolegyně, která byla v tu dobu zaneprázdněná. Tak to vlastně byla taková svatba narychlo.

Domluva po telefonu a s párem jsem se viděla až před radnicí.

No nebyla to jen tak obyčejná radnice, ale Staroměstská radnice v Praze a tu jsem do té doby znala jen jako turista a nikdy jsem uvnitř nebyla. Prahu miluju a tak jsem se moc těšila. I když svatba byla v únoru a trochu jsem měla obavy ze špatného světla, které uvnitř bude. Opak byl pravdou...takový nějaký nepsaný zákon...když mám u focení z něčeho obavy, tak to vždy tak nějak vše klapne.

Já se vlastně ve svatební fotografii ničemu nebráním, určité hranice mám tedy, ale spíše vše beru jako nějakou výzvu. Za tu dobu co fotím ( cca 10 let), jsem se někam posunula a našla si svůj styl a směr. Ti co mě sledují už déle, tak mě znají a ví co ode mě očekávat.

Nejraději fotím svatby v přírodě, ale i tyto bývají často něčím zajímavé. Ať už je to místo, výzdoba, ale hlavně je vše o lidech. Jen Vy jste ti důležití a jen o Vás to vše je.


Tento svatební den pro mě byl krátký. Jen obřad a poté focení přátel a páru v okolí. Ale i tak je tam tolik krásných míst, že jsem neměla potřebu nikam odjíždět. Všichni byli tak milí, že jsem se tam cítila, jako bych je znala déle, než jen pár minut. Svatba byla vlastně mezinárodní i když pro mě jsou Slováci stále jako bratři. A taky byla malá, což je pro mě naprosto geniální...miluju malé a mikro svatby. Nejraději bych s někým utekla někam do hor a tam spáchala svatbu jen se svědky :)


A jestli jste se dostali až jsem a hledáte svého svatebního fotografa, nebojte se napsat. Vše je o domluvě, komunikaci a jsme přeci jenom lidi. Miluju svatby, ale mám svůj roční limit.

Ucelenou sérii z této svatby najdete v albech na mém webu.





Láska je...

Denny

132 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page